26. februar 2009

Darilce za posebno osebo

Skoraj dva tedna nazaj je praznovala rojstni dan ena meni zelo ljuba oseba. Ker najprej nisem imela pojma, kaj naj ji podarim, sem se odločila, da bo dobila nekaj kar ji bo sigurno všeč in bo z veseljem uporabljala :).
Seveda je zraven darilca dobila tudi čestitko. Enkrat ko sem jo vprašala, kaj ji je všeč, mi je rekla, da ima rada vse kar je lepo. Hm, seveda je to širok pojem, zato sem na čestitki združila tiste stvari za katere sem vedela, da z njimi ne bom zgrešila.


Na bel šeleshamer sem nalepila scrapbook papir. Na hroščku sem z nestijem izštancala krogec in ga kasneje še embosirala, ter prebarvala z roza oljnim pastelom. Izrezala sem še motiv punčke in mucke, ter jih pobarvala z Tria Markerji. Prilepilasem jih na krogec v Pritt lepilom v stiku. Na scrapbook papir sem odtisnila metulja z rjavo Versafine blazinico, da se je lepo barvno ujel s scrapbook ppairjem. Na koncu sem naredila še luknjice na čestitko in skozi potegnila roza trakec ter naredila pentljico na koncu.




















Za darilce sem izdelala vrečkico, v roza barvi in istim scrapbook papirjem, ki je bil na čestitki. Odtisnila sem motiv štampiljke z rjavo Verafine blazinico (tako štampiljko je dobila za darilce). Vrečkico, ki je dejansko osnova za celo sem kupila v Mullerju (dobi se več velikost). Na koncu sem samo še dodala bel trakec in vrečkica je bila narejena.




























Uporabljen material: Šeleshamer (bel in roza), scrapbook papir, Versafine blazinica, Cutllebug, trakci, oljni pastel, Tria markerji, lepilo Pritt v stiku in tekoči UHU.

Moja prva blog nagrada


Ki sem jo dobila od Tiare

Hvala! :)

22. februar 2009

Bonbonček


Donna ponuja sladek Candy, izteče se 27. februarja.

Simpatična Missy za Saturday challenge

Včeraj je bil spet nov izziv na Secret crafter blogu in naredila sem čestitko z Missy, po naslednji predlogi.






















Uporabljen material: Šeleshamer bel in moder, scrapbook papir, odtis Missy, Tria markerji, nestiji, Pritt lepilo v stiku, moder trakec.