26. junij 2009

Sonjin bonbonček

Sonja na svojem krasnem blogu, ki ga vedno z veseljem pogledam ponuja bonbonček, ki ga bi bilo škoda zamuditi!

23. junij 2009

Bonbonček pri Enfys/ Candy by Enfys

Enfys ponuja krasen bonbonček na svojem blogu. To bi pa bilo res škoda zgrešiti!

Srečno mladoporočenca!

V nedeljo sem naredila čestitko, ker se kolegica poroči v juliju. Takoj sem morala pri Whiff of joy nabaviti štampiljko s poročnim motivom, ki mi je tako všeč. Nisem želela nič komplicirat, ampak narediti samo čisto preprosto čestitko za mladoporočenca. Rdeč šeleshamer mi je bil osnova, nanj sem prilepila zlat šeleshamer z rožicami, in nanj motiv. Motiv sem pobarvala z barvicami, nekaj pa tudi z flomastri, obrobila sem ga z rdečo štampiljko, ki se pa na sliki ne vidi dobro. Napis srečno sem napisala z Sakura zlatim flomastrom. Dodala sem vijugice, ki sem jih naredila z nestiji in prilepila na čestitko. Notranjost bom pa še dodelala, nisem imela še nobene prave ideje. In čestitka je kot zanalašč za A spoon of sugar izziv.




Uporabljen material
: Šeleshamer, motiv, Verafine črna blazinica, Whiff of joy štampiljka, barvice in flomastri, hrošček, nestiji (vijugice), lepilo v stiku Pritt.

22. junij 2009

Ne morem si pomagat/ Litte Henry

Mišek Henry me je tako osvojil, da se mi zdi primeren za vsako otroško čestitko :). Ker imamo v juliju v družini največ rojstnih dnevov, sem letos malo pohitela s čestitkami, ker drugače se bo spet kje zataknilo, kot ponavadi. Čestitk sicer ni za družinskega člana, je pa za Aleksandra, ki bo julija praznoval svoj 1. rojstni dan. Narejena je po predlogi Papertake Weekly challenge.



Uporabljen material
: Šeleshamer, Tria markerji, razcepek balonček, flomastri Staedtler, lepilo Pritt v stiku, obojestranski debel lepilni trak.